مجتمع پرورش ماهی کاسپین-پرورش ماهی در قفس در دریای خزر
جمعه ۰۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۰
مطلب

عمل آوري و حمل ونقل ماهي

 تخلیه شکم ماهی


عمل تخلیه شکم ماهی باعث کاهش دادن میزان قسمت دور ریختنی و غیرقابل استفاده ماهی می شود. این نوع عمل آوری، باعث بهبود و افزایش زمان نگهداری ماهی شده و ماهی با شرایط بهتر به دست مصرف کننده می رسد.

تخلیه شکم ماهی شامل باز کردن شکم ماهی در طول خط مرکزی زیر بدن از گلو تا مخزج می باشد. سر ماهی باید روی ماهی باقی بماند. اما آبشش های ماهی را بریده و خارج می کنیم. کلیه ها را که در امتداد خط پایینی و کناری خارهای ستون مهره ها واقع شده اند باید خارج کرد.

 

فیله کردن ماهي

از ماهیان قزل آلا با اندازه متوسط وزن بین 450-340 گرم، می توان فیله ماهی با کیفیت بالا تهیه نمود. هیچ استخوانی نباید وارد فیله شود. این کار توسط دستگاه های اتوماتیک و دستی امکان پذیر است.

تهیه فیله گوشت قزل آلا به صورت بسته بندی قابل عرضه به مشتری یکی از بهترین راه ها برای به فروش رساندن ماهی است. این فیله ها را می توان با آرد گندم یا با خمیر پوشاند و به صورت مشتری پسندتر به بازار عرضه نمود.


چاپ کد : 382

سوالات و نظرات کاربران در مورد این مطلب


نکات مهم قبل از ارسال درخواست :

- قبل از طرح سوال یا مشکل خود، کامنت سایر کاربران و پاسخ آنها را مطالعه کنید.

- لطفا فارسی تایپ نمائید. امکان بررسی کامنت های پینگلیش وجود ندارد.

- پاسخ سوالات از طریق ایمیل نیز ارسال میشود. لطفا مشخصات خود را دقیق وارد کنید(ایمیل و شماره تماس شما محرمانه بوده و در سایت نشان داده نمیشود)

نام *
ایمیل :
موبایل :
سوال *
کد امنیتی *

نکات مهم
فروشندگان تجهیزات  و مواد اولیه

فروشندگان تجهیزات و مواد اولیه

درخواست خرید خط تولید غذای آبزیان

درخواست خرید خط تولید غذای آبزیان